Wielrennen op TV 2023 | Titanenstrijd in E3 Saxo Classic en nieuw Roglic-Evenepoel duel in Catalonië Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2023 | Titanenstrijd in E3 Saxo Classic en nieuw Roglic-Evenepoel duel in Catalonië

Wielrennen op TV 2023 | Titanenstrijd in E3 Saxo Classic en nieuw Roglic-Evenepoel duel in Catalonië

Er valt weer een week volop te genieten van de koers! De week trapt maandag af met de Ronde van Catalonië. Vervolgens is er een reeks aan Vlaamse koersen, met op vrijdag de E3 Saxo Classic en zondag Gent-Wevelgem. Klimmen, sprinten en klassiekers, het komt allemaal aan bod. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u moet inschakelen!

TV en tijden Ronde van Catalonië 2023 (20-26 maart)

De nieuwe koersweek wordt afgetrapt met de Ronde van Catalonië. De rittenkoers betekent een eerste showdown tussen wereldkampioen Remco Evenepoel en Primoz Roglic, die in de Giro d'Italia zullen strijden om de eindzege. Verder zijn er met onder andere Jai Hindley en Egan Bernal nog veel meer grote namen. Eurosport zendt de koers dagelijks uit op Eurosport 1, rond de klok van 15.00 uur. Let op, uitzending van de slotetappe begint al om 11.15 uur. Als u een abonnement heeft, kunt u de koers ook via Eurosport.nl/Discovery+/GCN+ zien.

TV en tijden E3 Saxo Classic 2023 (vrijdag 24 maart)

Vrijdag wacht een belangrijke test voor de klassieke renners richting de Ronde van Vlaanderen. De E3 Saxo Classic wordt ook wel als de mini-Ronde van Vlaanderen gezien en zal dus veel duidelijk maken over de verhoudingen. Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tadej Pogacar, ze zijn er alle drie bij. stoelriemen vast dus! Sporza begint de uitzending om 13.30 uur op zender Eén. Eurosport volgt om 14.15 uur op Eurosport 1 en Eurosport.nl/Discovery+/GCN+.

TV en tijden Gent-Wevelgem mannen en vrouwen 2023 (zondag 26 maart)

Op de laatste dag van de week kunt u onder andere genieten van Gent-Wevelgem. Blijven de klassieke renners weg op de Kemmelberg? Of keren de sprinters op tijd terug om voor de winst te sprinten? Er valt dubbel zoveel te genieten, want zowel de mannen als de vrouwen moeten aan de bak. Sporza zendt de koers vanaf 13.35 uur uit op zender Eén. Eurosport begint om 13.15 uur op Eurosport 1 en Eurosport.nl/Discovery+/GCN+.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws