Wielrennen op TV 2023 | Twee keer Gent-Wevelgem en de slotrit in Catalonië op bomvolle koerszondag Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2023 | Twee keer Gent-Wevelgem en de slotrit in Catalonië op bomvolle koerszondag

Wielrennen op TV 2023 | Twee keer Gent-Wevelgem en de slotrit in Catalonië op bomvolle koerszondag

Er valt weer een week volop te genieten van de koers, ook dit weekend! Zo zijn we al de hele week aan het genieten van de Ronde van Catalonië. Daarnaast werken we een reeks aan Vlaamse koersen af, met op zondag nog Gent-Wevelgem. Klimmen, sprinten en klassiekers, het komt allemaal aan bod. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u moet inschakelen!

TV en tijden Ronde van Catalonië 2023 (20-26 maart)

De nieuwe koersweek werd afgetrapt met de Ronde van Catalonië. De rittenkoers betekende een eerste showdown tussen wereldkampioen Remco Evenepoel en Primoz Roglic, die in de Giro d'Italia zullen strijden om de eindzege. Verder zijn er met onder andere Jai Hindley en Egan Bernal nog veel meer grote namen. Eurosport zendt de koers dagelijks uit op Eurosport 1, rond de klok van 15.00 uur. Let op, uitzending van de slotetappe begint al om 11.15 uur. Als u een abonnement heeft, kunt u de koers ook via Eurosport.nl/Discovery+/GCN+ zien.

TV en tijden Gent-Wevelgem mannen en vrouwen 2023 (zondag 26 maart)

Op de laatste dag van de week kunt u onder andere genieten van Gent-Wevelgem. Blijven de klassieke renners weg op de Kemmelberg? Of keren de sprinters op tijd terug om voor de winst te sprinten? Er valt dubbel zoveel te genieten, want zowel de mannen als de vrouwen moeten aan de bak. Sporza zendt de koers vanaf 13.35 uur uit op zender Eén. Eurosport begint om 13.15 uur op Eurosport 1 en Eurosport.nl/Discovery+/GCN+.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws