Wielrennen op TV 2023 | Zaterdag in Essen geen klassementscross, zondag wereldbeker opnieuw vroeg op de middag Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2023 | Zaterdag in Essen geen klassementscross, zondag wereldbeker opnieuw vroeg op de middag

Wielrennen op TV 2023 | Zaterdag in Essen geen klassementscross, zondag wereldbeker opnieuw vroeg op de middag

Het einde van het wegseizoen is helaas een feit, al betekent dat wel dat we weer volop kunnen genieten van de cross (en vele andere mooie dingen)! In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u moet inschakelen!

TV en tijden Exact Cross Essen (zaterdag 9 december)

Zaterdag staat er in Essen nu eens geen klassementscross op het menu. De vrouwen staan bij de Exact Cross om 13.45 uur aan het vertrek, de mannen zijn om 15.00 uur stipt aan de beurt. Eurosport zendt beide crossen live uit op Eurosport 1 en de online kanalen (Eurosport.nl/Discovery+/GCN+). De Belgen zappen best naar Sporza op VRT1.

TV en tijden Wereldbeker Val di Sole (zondag 10 december)

Daags na Essen is het weer tijd voor de Wereldbeker deze zondag in Val di Sole. De vrouwen beginnen al om 13.10 uur. Vervolgens zijn om 14.40 uur de mannen aan de beurt. Eurosport zendt beide crossen live uit op Eurosport 1 en de online kanalen (Eurosport.nl/Discovery+/GCN+). Mogelijk schenkt de NOS in haar middaguitzending ook aandacht aan de Wereldbeker. In tegenstelling tot de cross zaterdag krijgen de Belgen meer zenderkeuze. Zo zenden Telenet Play Sports, Proximus Pickx en Sporza de wereldbeker live uit.

Dit artikel wordt voorzien van updates.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws