Wielrennen op TV 2023 | Veldritten in Boom en Flamanville te volgen op gekende kanalen Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2023 | Veldritten in Boom en Flamanville te volgen op gekende kanalen

Wielrennen op TV 2023 | Veldritten in Boom en Flamanville te volgen op gekende kanalen

Het einde van het wegseizoen is helaas een feit, al betekent dat wel dat we weer volop kunnen genieten van de cross (en vele andere mooie dingen)! In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u moet inschakelen!

TV en tijden Superprestige Boom (zaterdag 2 december)

Zaterdag trekt het crosswereldje naar Boom, waar op het Tomorrowland-terrein een Superprestige-manche verreden wordt. Dit kun je volgen via Eurosport, dat er vanaf 13.30 uur bij is voor aansluitend de mannen- en vrouwencross. In België is de race ook te zien bij Proximus Pickx en Telenet Play Sports.

TV en tijden Wereldbeker Flamanville (zondag 3 december)

Daags na Boom is het weer tijd voor de Wereldbeker deze zondag in Flamanville. De vrouwen beginnen om 13.45 uur. Vervolgens zijn om 15.10 uur de mannen aan de beurt. Eurosport zendt beide crossen live uit op Eurosport 1 en de online kanalen. Mogelijk schenkt de NOS in haar middaguitzending ook aandacht aan de Wereldbeker, terwijl de Belgen bij Sporza ook op VRT 1 inschakelen in de middaguren.

Dit artikel wordt voorzien van updates.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws