Wielrennen op TV 2023 | Wanneer inschakelen voor Coppa Bernocchi met Van Aert? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2023 | Wanneer inschakelen voor Coppa Bernocchi met Van Aert?

Wielrennen op TV 2023 | Wanneer inschakelen voor Coppa Bernocchi met Van Aert?

Het einde van het seizoen nadert, maar er valt voorlopig nog voldoende van de koers te genieten, ook op tv. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u moet inschakelen!

TV en tijden Coppa Bernocchi 2023 (2 oktober)

In de slotweken van het seizoen worden er doordeweeks ook geregeld klassiekers verreden. In het Italiaanse najaar is het de beurt aan de Coppa Bernocchi op maandag. Deze wedstrijd is heuvelachtig, maar biedt zeker kans voor sterke sprinters. En wanneer we Wout van Aert op de voorlopige startlijst zien staan... De koers is vanaf 13.50 uur te volgen op Eurosport 1 en Eurosport.nl. Discovery+ en GCN+. Rond 15.30 uur wordt de finish verwacht.

TV en tijden Wereldbeker mountainbiken Snowshoe 2023 (29 september en 1 oktober)

Het is weer tijd voor de volgende Wereldbekermanche op de mountainbike, en wel in Snowshoe! De wedstrijd in de Verenigde Staten is een van de bekendere wedstrijden op de kalender en levert vaak mooie battles op. Door het tijdsverschil is het wel iets lastiger om de wedstrijden te zien. Vrijdagavond is de shorttrack. Om 22.15 uur starten de vrouwen en om 23.00 uur de mannen.

De crosscountry wedstrijd op zondag is echter op een wat christelijker tijdstip. Om 18.30 uur starten de vrouwen voor hun wedstrijd, om 21.00 uur gevolgd door de mannen. Zowel de shorttrack als de crosscountry-wedstrijden zijn te zien op Eurosport 2 en op de online kanalen van Eurosport.

Dit artikel wordt voorzien van updates.

112 claps
69 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws