Omstreden Moscon maakte nog een slachtoffer: 'Was een beetje bang voor hem' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Omstreden Moscon maakte nog een slachtoffer: 'Was een beetje bang voor hem'

Omstreden Moscon maakte nog een slachtoffer: 'Was een beetje bang voor hem'

Gianni Moscon werd beschuldigd van racisme door Kevin Reza, werd beschuldigd van het expres laten vallen van Sebastien Reichenbach en werd dit weekend uit de Tour de France gezet voor het slaan van Elie Gesbert. Er blijken echter nog meer slachtoffers te zijn van het gedrag van de Sky-Italiaan.

Michael Valgren Andersen beweert in de E3 Harelbeke van vorig jaar geslagen te zijn door Moscon. Dat laat hij weten aan TV2. ‘Hij zwaaide gewoon zijn arm tegen mijn elleboog, op het moment dat ik besloot de deur dicht te doen’, zegt Valgren. ‘Omdat ik niet achter mijn teamgenoot wilde gaan rijden, sloeg hij me tegen mijn elleboog.’

Valgren heeft er echter geen drama van gemaakt. ‘Het was in het heetst van de strijd. Ik vergeef bijna iedereen voor wat ze doen. Ik was wel een beetje bang voor hem, omdat hij een supersterke renner is. Deze reputatie kan hem duur komen te staan, denk ik.’ (Foto: Quick-Step Floors / Getty Images)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws