Adverteren

Op zoek naar zichtbaarheid voor jouw bedrijf of organisatie? Wil je een product of dienst promoten bij een groot publiek in Nederland en Vlaanderen? Dat is mogelijk door te adverteren bij In de Leiderstrui. Lees hieronder wat je kunt verwachten en wat de tarieven zijn.

Adverteren bij In de Leiderstrui: wat is het?

Adverteren bij In de Leiderstrui gaat door middel van advertorials. Een advertorial is een vorm van promotie die veelvuldig verschijnt op verschillende websites. Het betreft een artikel die elementen van een advertentie en een nieuwsartikel combineert, waardoor het voor veel mensen interessante content is. Jouw bedrijf of organisatie blijft daardoor beter hangen bij de doelgroep dan bij een doorsnee advertentie het geval is.

Door te adverteren bij In de Leiderstrui ben je ervan verzekerd dat je bedrijf of organisatie gezien wordt door duizenden bezoekers in Nederland en Vlaanderen, die allemaal interesse hebben in fietsen en wielrennen.

Advertorials/branded content: iets voor jou?

Er zijn verschillende redenen waarom advertorials interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf of organisatie. Het is een perfecte manier om naamsbekendheid op of uit te bouwen, een specifiek product of dienst te promoten, maar ook om andere zaken onder de aandacht te brengen. De IDL-redactie zorgt ervoor dat jouw wensen en doelstellingen aansluiten bij ons publiek, zodat we altijd het maximale bereik genereren.

Bezoekersprofiel In de Leiderstrui

Op In de Leiderstrui komen gemiddeld tussen de 500.000 en 1.500.000 wielerfans per maand. Dit aantal verschilt sterk door of het in het wielerseizoen is of niet. Het grootste gedeelte van de bezoekers is 45 jaar of ouder. Van de bezoekers is 65 procent man en 35 procent vrouw. Het aantal paginaweergaven dat In de Leiderstrui haalt varieert tussen de 2 miljoen per maand tot 5,5 miljoen per maand in het wielerseizoen. Deze statistieken zijn gebaseerd op Google Analytics en gemeten in het wielerseizoen van 2021. 

Interesse of vragen?

Mocht je interesse hebben in adverteren bij In de Leiderstrui, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via sales@indeleiderstrui.nl. Ook voor vragen kun op het hiervoor genoemde mailadres terecht.

Waarom plaatst In de Leiderstrui advertorials?

Wielerfans waarderen de aanraakbaarheid van de sport en daarom vindt In de Leiderstrui het belangrijk dat nieuws rond de belangrijkste renners uit het peloton voor iedereen toegankelijk blijft. De afgelopen jaren hebben we een trouwe schare lezers weten op te bouwen met ons snelle nieuws en onze unieke content. Om in de toekomst verder te bouwen aan onze website, extra content te genereren en nog dieper de koers in te duiken, zijn inkomsten uit de advertentiemarkt daarom van wezenlijk belang. Op onze website zal gesponsorde inhoud duidelijk aangegeven worden, zodat de lezer hiervan bij het lezen op de hoogte is. Ook staat journalistieke onafhankelijkheid bij ons hoog in het vaandel, waardoor wij deze taken gescheiden zullen houden van onze commerciële activiteiten.