Oud-directeur NAC Breda nieuwe algemeen directeur Jumbo-Visma Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Oud-directeur NAC Breda nieuwe algemeen directeur Jumbo-Visma

Oud-directeur NAC Breda nieuwe algemeen directeur Jumbo-Visma

Justin Goetzee wordt de nieuwe algemeen directeur bij Jumbo-Visma. De oud-directeur van voetbalvereniging NAC Breda neemt de schaats- en de wielerafdeling onder zijn hoede. Per 1 februari treedt Coetzee in dienst.

Op de site van de Jumbo laat de ploeg weten dat Goetzee nauw gaat samen werken met Jac Orie en Richard Plugge. De directeuren van respectievelijk de schaatstak en de wielertak. Hij zal onder meer algemene zaken, commercie en communicatie als taken op zich nemen.

Goetzee toont zich verheugd met zijn aanstelling en ziet een mooie uitdaging in zijn nieuwe baan. 'Ik zal me vol overgave en met veel energie storten op de uitdagingen en kansen die er liggen. Ik kijk er naar uit om samen met Richard, Jac, de staf en de RvC de unieke samenwerking tussen de twee ploegen verder door te ontwikkelen. Graag wil ik een grote bijdrage leveren aan de teams door ze op operationeel en commercieel gebied te ontzorgen. Op die manier kan de maximale focus op de sportieve prestaties blijven liggen.' (Foto: screenshot)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws