Van Poppel wil koersen: 'Jaar geleden dat mijn benen zo goed aanvoelden' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Van Poppel wil koersen: 'Jaar geleden dat mijn benen zo goed aanvoelden'

Van Poppel wil koersen: 'Jaar geleden dat mijn benen zo goed aanvoelden'

Danny van Poppel staat woensdag aan de start van Milaan-Turijn. Daarin hoopt hij namens Circus-Wanty Gobert mee te doen om de ereplaatsen. Tevens ziet hij het als een goede voorbereiding op Millaan-Sanremo van aanstaande zaterdag, vertelt hij in een persbericht van zijn ploeg.

De Nederlander, die in 2018 en 2019 nog voor Jumbo-Visma koerste, wil na een slechte seizoensstart zijn ploeg belonen in het vertrouwen dat ze in hem hebben. 'De laatste vier maanden waren lang, maar ik heb weer doelen gevonden en vooral het goede gevoel teruggevonden. Dit voelt als een nieuwe start.'

Woensdag wil hij in Milaan-Turijn kijken waar hij staat tussen de sprinterstop. 'Het is bijna een jaar geleden dat mijn benen nog zo goed aanvoelden, dus dit wil ik snel verwezenlijken. Deze wedstrijd past perfect bij mijn capaciteiten. Als voorbereiding op Milaan-Sanremo is het een goede wedstrijd en daar wil ik in goede omstandigheden aan meedoen.'

Dupont denkt aan massasprint: 'We zijn hier met drie snelle mannen'

Ploeggenoot Timothy Dupont had zaterdag moeite met de warmte in de Strade Bianche. De Belg is nu weer hersteld en denkt dat een massasprint woensdag onvermijdbaar is. 'We zijn hier met drie snelle mannen, we zullen tijdens de wedstrijd ondervinden wie zich het beste voelt en de sprint voor zijn rekening neemt.' (Foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws