Van Schip snapt niets van contractsituatie: 'Niet zoals verbouwing badkamer' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Van Schip snapt niets van contractsituatie: 'Niet zoals verbouwing badkamer'

Van Schip snapt niets van contractsituatie: 'Niet zoals verbouwing badkamer'

Jan-Willem van Schip beleeft een zeer lastig moment in zijn carrière, dat laat hij weten in een interview bij de NOS. De renner van Roompot-Charles moet door het stoppen van zijn ploeg namelijk nog op zoek naar een nieuwe broodheer.

Zeker met het oog op de Olympische Spelen in Tokio hoopt de cultrenner dat hij snel iets vindt: 'Ik heb daarvoor veel koersdagen nodig op hoog niveau. Het is lastig om die wedstrijden van 200 kilometer na te doen in de trainingen. Ik heb dus echt grote wedstrijden nodig en ik weet niet of dat erin zit voor mij. Ik heb daar weinig invloed op.'

Zelf zit de wegrenner annex baanrenner nog in zak en as: 'Ik kan het niet aan jullie uitleggen, want ik begrijp het zelf niet. Als iemand je badkamer komt verbouwen, kost dat een kwartier uitleg. Dan snap je het wel, maar heb je er zelf geen zin in. Dit is gewoon iets subjectiefs, want je hebt de juiste persoon op de juiste plek nodig. Voor hetzelfde geld heeft een ploeg een sprinter of een superlicht mannetje nodig.' (Foto: Sirotti)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws