'Vervroegde overgang Van Aert naar Jumbo voorlopig geen item' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

'Vervroegde overgang Van Aert naar Jumbo voorlopig geen item'

'Vervroegde overgang Van Aert naar Jumbo voorlopig geen item'

Een vervroegde overgang van Wout Van Aert naar de Jumbo-formatie is voorlopig geen item. De Nederlandse ploeg heeft aan Het Laatste Nieuws laten weten dat het zich afzijdig houdt van de soap in wording rondom het contract van de Belgische Wereldkampioen veldrijden.

De overgang van Van Aert naar Jumbo is al rond voor 2020. Door de fusieperikelen van zijn huidige ploeg en Team Roompot is het nog maar onzeker in welk tenue Van Aert volgend seizoen te zien is in het peloton. Vooral omdat Van Aert geen zin lijkt te hebben om te koersen voor de fusieploeg van Roompot en Sniper Cycling.

De Belg heeft nog een contract voor een jaar bij de formatie van Nick Nuyens en kan volgens het Belgische medium daar alleen onderuit als er een afkoopsom met een waarde van een jaarsalaris wordt betaald. Manager Jef Van den Bosch maakt zich nog geen zorgen voor de dag van morgen. 'Wout focust nu in de eerste plaats op de start van het veldritseizoen. Hoe het precies verder gaat, zien we later wel.' (Foto: screenshot)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws