Ide Schelling verovert plekje in sterke klassiekerploeg BORA-hansgrohe voor de Omloop Wielrennen
Wielrennen

Ide Schelling verovert plekje in sterke klassiekerploeg BORA-hansgrohe voor de Omloop

Ide Schelling verovert plekje in sterke klassiekerploeg BORA-hansgrohe voor de Omloop

Ide Schelling is opgenomen in de selectie van BORA-hansgrohe voor Omloop Het Nieuwsblad. De jonge Nederlander gaat met drie Oostenrijkers, twee Duitsers en een Belg als ploegmaats op zoek naar succes in de eerste klassieker van het seizoen.

BORA-hansgrohe heeft met Patrick Gamper, Marco Haller en Lukas Pöstlberger drie hardrijders uit Oostenrijk mee. Jonas Koch en Nils Politt vormen het Duitse blok. Op papier lijkt Politt de kopman, maar BORA kan meerdere kanten op. Zo is ook Jordi Meeus van de partij, mocht er in de finale gesprint worden.

Voor Schelling is het zijn derde deelname op rij in Omloop Het Nieuwsblad. De goedlachse Hagenees viel de afgelopen twee edities niet echt op met een 56e en 127e plaats. Hij reed tot dusverre alleen de Ronde van Valencia. Schelling zal Kuurne-Brussel-Kuurne op zondag niet rijden. Zijn plek wordt dan ingenomen door de rappe Martin Laas.

Selectie BORA-hansgrohe Omloop Het Nieuwsblad 2022

Selectie BORA-hansgrohe Kuurne-Brussel-Kuurne 2022

Zet in voor Omloop Het Nieuwsblad bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws