Van der Poel favoriet voor tijdritzege in Verona, concurrentie uit Italiaanse hoek Advertorial
Advertorial

Van der Poel favoriet voor tijdritzege in Verona, concurrentie uit Italiaanse hoek

Van der Poel favoriet voor tijdritzege in Verona, concurrentie uit Italiaanse hoek

Mathieu van der Poel vermaakt zichzelf en de fans de gehele Giro d'Italia al behoorlijk, maar op de slotdag kan daar nóg een extra kunststukje bijkomen. De bookmakers zien de Nederlander namelijk als de grote favoriet voor de tijdritzege in Verona. Kan iemand hem van de zege houden?

Mathieu van der Poel heeft met zijn optreden in de eerste tijdrit van de Italiaanse rittenkoers kennelijk een goede indruk achtergelaten op de wedkantoren. Die dag finishte de Nederlander weliswaar als tweede, maar de ritwinnaar van toen (Simon Yates) is niet meer aanwezig in de race. Op dit moment zien de voorspellers geen andere renner méér kans maken op de zege dan Van der Poel. Je ontvangt voor een overwinning van hem 2.10 keer je inleg bij Jacks.

Concurrentie komt uit Italiaanse hoek

De twee grootste uitdagers van Van der Poel zijn allebei afkomstig uit Italië. Matteo Sobrero wordt daarbij de grootste kans toegedicht om de renner van Alpecin-Fenix te kloppen. Na het afstappen van zijn kopman kreeg hij voldoende ruimte om zich te focussen op de slottijdrit. In de eerste tijdrit finishte hij nog als vierde, maar zijn quotering bedraagt nog altijd 6.00.

Edoardo Affini is de andere naam die ver moet kunnen komen in de strijd om de dagzege. De renner van Jumbo-Visma is bezig aan een uitsluitend slotstuk van de Giro d'Italia, wat hem in Treviso nog een tweede plaats achter Dries De Bondt opleverde. Als hij die goede benen meegenomen heeft naar de 21e etappe, klinkt een odd van 6.50 voor hem interessant.

Outsiders voor winst in slottijdrit Giro d'Italia 2022

Tobias Foss - 10.00
Thymen Arensman - 12.00

Magnus Cort Nielsen - 15.00

Wilco Kelderman - 23.00

Thomas De Gendt - 26.00

Bij Bet365 ontvang je , bij Jacks een welkomstbonus van 50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Zoek je meer interessante wedtips? Bezoek dan Sportbookies.nl.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws