Vernieuwend Bahrain-Merida wijst revaliderende Pozzovivo de deur voor 2020 Algemeen nieuws

Vernieuwend Bahrain-Merida wijst revaliderende Pozzovivo de deur voor 2020

Door Jannick van der Hooft 16 oktober 2019 | 10:35


Domenico Pozzovivo zal in 2020 niet in de kleuren van Bahrain-Merida rondrijden. Het aflopende contract van de Italiaan wordt niet verlengd, zo meldt La Gazzetta dello Sport. Tegelijkertijd maakte de ploeg zelf de komst van een zestal andere renners bekend.

Een erg pijnlijk besluit voor Pozzovivo, want in augustus liet de gehavende renner nog weten alles te zetten op een rentree na zijn zware trainingsongeluk. Na meerdere operaties zat de 36-jarige coureur inmiddels weer op de fiets.

Het vertrek van de oudgediende past in een reeks geruchten en relletjes die de revolutie bij Bahrain-Merida voor komend seizoen omvatten. Naast Pozzovivo kregen namelijk veel andere renners, om afwisselende redenen, ook te horen dat ze niet meer hoefden te rekenen op een plek in de selectie voor aankomend wielerjaar. Alles daarover kunt u hier lezen.

Zes nieuwe namen in het team

Bahrain-Merida maakte via Twitter de komst van zes nieuwe namen bekend. Onder hen bevindt zich Nederlander Kevin Inkelaar die zijn debuut in de WorldTour gaat maken voor het team uit het Midden-Oosten. Hij maakt de overstap van het beloftenteam van Groupama-FDJ.

(Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws