Lammertink verliest in Parijs-Camembert net van Godon en eindigt als tweede Algemeen nieuws

Lammertink verliest in Parijs-Camembert net van Godon en eindigt als tweede

Door Ward Hilhorst 22 september 2020 | 16:12


Maurits Lammertink heeft in Parijs-Camembert net naast de zege gegrepen. Dorian Godon bleek te sterk, nadat zij samen het pak voorbleven. Nacer Bouhanni pakte de derde plek.

In het eind van de ochtend vertrokken de renners aan de 194 kilometer lange onderneming. Drie heren wilden hun ploeg in de belangstelling zetten. János Pelikán vertegenwoordigde Androni, Nickolas Zukowski was namens Rally aanwezig en Quentin Venner liet de kleuren van Bingoal vooraan zien. Ze verdeelden de arbeid netjes, op zestig kilometer van de streep hadden ze daardoor nog ruim drie minuten over.

Zukowski en Pelikán losten Venner, terwijl Jake Stewart, Dorian Godon, Kristian Aasvold en de Nederlander Maurits Lammertink vooraan aansloten. Over het heuvelachtige parcours bestookten ze elkaar, maar het duurde even voordat er een schifting gemaakt werd. Lammertink en Godon bleken de sterkste twee, zij mochten gaan sprinten om de zege. Godon versloeg Lammertink daarin, waarna Bouhanni daarachter naar het podium sprintte. Godon krijgt hierdoor zijn lichaamsgewicht, 77 kilo, in Camembert-kaas. (Foto: Sirotti)

Uitslag Parijs-Camembert 2020

1. Dorian Godon
2. Maurits Lammertink '' 
3. Nacer Bouhanni +0.08
4. Andrea Vendrame "
5. Eduard-Michael Grosu "
6. Luca Mozzato "
7. Viacheslav Kuznetsov "
8. Anthony Maldonado "
9. Axel Zingle "
10. Tom Wirtgen "


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws