Astana-renners aangereden: 'Laat dit een herinnering voor iedereen zijn' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Astana-renners aangereden: 'Laat dit een herinnering voor iedereen zijn'

Astana-renners aangereden: 'Laat dit een herinnering voor iedereen zijn'

Yevgeniy Gidich en Vadim Pronskiy zijn in Altea, Spanje, aangereden door een auto terwijl ze aan het trainen waren voor het komende seizoen. Dat maakt hun ploeg Astana bekend via Twitter. Het duo moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Gidich kwam goed weg met 'slechts' een kneuzing aan zijn hand. Zijn collega kampt volgens de ploeg met een zware knieblessure. Ook moest zijn gezicht ter hoogte van de kin gehecht worden. Over de gevolgen voor de voorbereiding van beide renners wordt niets gemeld.

'Astana: Laat dit alsjeblieft een herinnering zijn'

Astana heeft in het verleden vaker te maken gehad met incidenten op trainingen. In 2017 kwam de Italiaan Michele Scarponi noodlottig aan zijn einde na een aanrijding. De Kazachse ploeg grijpt dit moment daarom ook aan om het bewustzijn van weggebruikers aan te spreken: 'Laat dit alsjeblieft een herinnering zijn dat iedereen geconcentreerd in het verkeer en respectvol voor andere weggebruikers moet zijn.' (Foto: Sirotti)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws