Bedrijven Sunweb Group en Roompot worden partners. Ook in het wielrennen? Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Bedrijven Sunweb Group en Roompot worden partners. Ook in het wielrennen?

Bedrijven Sunweb Group en Roompot worden partners. Ook in het wielrennen?

Sunweb Group en Roompot hebben vrijdag een partnerschap getekend. Sunweb biedt vakantiewoningen van Roompot aan. Roompot breidt aanbod uit met vlieg- en skivakanties van Sunweb. Wat betekent samenwerking van deze twee wielersportminnende bedrijven voor de sponsoring van Team Sunweb?

‘Ons partnerschap is gericht op een langdurige samenwerking. In een recordtempo zijn beiden tot een akkoord gekomen. Later deze week staat al een ruim aanbod van Roompot op de website van Sunweb Group. Roompot zal ook het aanbod van Sunweb Group op termijn gaan aanbieden’, legt Baptiste van Outryve, pr & corporate communication manager van Roompot, uit aan In de Leiderstrui.

'Het nieuws is absoluut geen aankondiging van een éénmaking. Beide groepen en hun merken blijven onafhankelijk opereren en zullen hun commercieel en marketingbeleid dus ook onafhankelijk blijven voeren. Wat Sunweb dus in het wielrennen doet, is en blijft een onafhankelijke beslissing van Sunweb. Na vijf jaar hoofdpartner en bijna alle vooropgestelde doelstelling met Team Roompot-Charles te hebben bereikt, besloten we vorig jaar om onze samenwerking niet te verlengen. Onze ambitie is momenteel niet om terug aan wielersponsoring te doen. Op dat vlak zijn er dus geen plannen’, aldus Van Outryve. (foto: Sirotti, 2019)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws