Bookmakers springen op virtuele Ronde: Evenepoel grote favoriet Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Bookmakers springen op virtuele Ronde: Evenepoel grote favoriet

Bookmakers springen op virtuele Ronde: Evenepoel grote favoriet

Remco Evenepoel wordt door de bookmakers beschouwd als favoriet voor de virtuele Ronde van Vlaanderen, die zondagmiddag op het programma staat. Winst van de Belg van Deceuninck-Quick-Step kan je meer dan drie keer je inzet opleveren.

Met zoveel omgevallen sportevenementen door het coronavirus zijn het ook voor de bookmakers schaarse tijden. De virtuele Ronde van Vlaanderen is voor hun dan ook een aangename bijkomstigheid om de inkomsten op peil te laten houden. Zo wordt het evenement aangegrepen voor verschillende wedvormen op de 'koers'.

Naast Evenepoel zijn Thomas De Gendt en Wout van Aert volgens de wedkantoren de grote kandidaten om er met de zege in deze speciale editie van de Ronde vandoor te gaan. Nicholas Roche, een minder erkende tijdrijder en daarnaast doorgaans niet bijster actief in het Vlaamse voorjaar, kan rekenen op de minste steun. Voor een zege van hem verdien je 26 keer je inzet terug. (Foto: Sirotti, 2019)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws