Colombiaanse politie treft gestolen tijdritfiets Martínez aan op sociale media Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Colombiaanse politie treft gestolen tijdritfiets Martínez aan op sociale media

Colombiaanse politie treft gestolen tijdritfiets Martínez aan op sociale media

Goed nieuws voor Daniel Felipe Martínez: de Colombiaanse politie heeft zijn gestolen tijdritfiets teruggevonden. De Cannondale-tweewieler werd voor 12 miljoen Colombiaanse pesos (2730 euro) aangeboden op social media, zo meldt de politie.

De fiets van Martínez werd enkele maanden geleden gestolen toen hij op weg was naar zijn ouders, maar is nu weer terug bij de renner van EF Education First. 'Door tips van burgers kwamen we erachter dat de fiets van Martínez te koop werd aangeboden op verschillende sociale media', aldus de politie. 'De prijs waarvoor hij te koop stond was lager dan de waarde.'

Martínez zelf is blij dat hij de fiets, waarop hij Colombiaans kampioen tijdrijden werd, weer terug in bezit heeft. 'Door de prestaties die ik erop behaald heb, is het een heel bijzondere fiets voor mij. Ik wil de politie bedanken voor hun inzet', aldus de ranke renner, die woensdag zijn seizoen hervat in het Critérium de Dauphiné, in gesprek met Mundo Ciclísto. (foto: EF Education First)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws