Curvers nadert einde wielerloopbaan: 'Giro met Dumoulin supermooie ervaring' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Curvers nadert einde wielerloopbaan: 'Giro met Dumoulin supermooie ervaring'

Curvers nadert einde wielerloopbaan: 'Giro met Dumoulin supermooie ervaring'

Roy Curvers is bezig aan zijn laatste maanden als wielrenner. Extra bijzonder was dat hij vrijdag zelfs door zijn thuisdorp Roggel reed in de BinckBank Tour. 1Limburg zocht de meesterknecht van vele kopmannen op.

'Alle wedstrijden zijn nu extra bijzonder en daar sta je dan bij stil. Je wil er nog van genieten. Het is mooi geweest en overal komt een einde aan. Ik merk dat het niet meer vanzelf gaat het niveau te halen wat ik wil halen. Het lukt nog wel, daardoor heb ik meer vrede met het stoppen. Het is tijd om op een andere manier te gaan leven.' Curvers blijft wel betrokken bij de ploeg.

Curvers reed jarenlang rond als een betrouwbare knecht en beleefde op die manier de hoogdagen van zijn loopbaan. 'Ik heb al vrij snel de beslissing genomen om het grootste deel van het jaar in dienst te rijden. Dan zijn je hoogtepunten dingen die je bereikt als ploeg. In de Tour de France winnen met Marcel Kittel en met Tom Dumoulin een Giro rijden zijn supermooie ervaringen.'

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws