Greipel stelt pensioen uit: 'Wil mijn loopbaan in stijl afsluiten' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Greipel stelt pensioen uit: 'Wil mijn loopbaan in stijl afsluiten'

Greipel stelt pensioen uit: 'Wil mijn loopbaan in stijl afsluiten'

De brede schouders van André Greipel zijn ook na 2020 nog in het wielerpeloton te vinden. Der Gorilla stelt in een interview met Cyclingnews dat hij zijn loopbaan met een volledig seizoen wil afsluiten.

Greipel, die zich voor dit jaar aansloot bij Israel Start-Up Nation, brak zijn schouder in februari. Ondanks die tegenslag kijkt de ervaren Duitser weer met volle moed vooruit. 'Ik zit nog volop in mijn revalidatie, die nog wel een maand gaat duren. Maar het houdt me niet tegen om mijzelf volop te richten op de wedstrijden die gaan komen, alhoewel ik mijn programma nog niet weet.'

Dat hij ook in 2021 nog in het profpeloton actief wil zijn, staat al vast voor de spurter. 'Ik wil mijn loopbaan waardig afsluiten, dat betekent met een volledig seizoen. Een complete klassiekercampagne, gevolgd door hopelijk de Tour de France. Dat is hoe ik het voor mij zie.' (foto: Sirotti)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws