Harper wil bevestigen: 'Ik hoop in de top van het klassement te blijven' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Harper wil bevestigen: 'Ik hoop in de top van het klassement te blijven'

Harper wil bevestigen: 'Ik hoop in de top van het klassement te blijven'

De nieuwe klimmer van Jumbo-Visma, Chris Harper, toonde tijdens de eerste etappe van de Ruta del Sol zijn klimkwaliteiten door lange tijd met de beste mee te klimmen. Uiteindelijk zou de Australiër op een zevende plaats finishen. Zelf toonde Harper zich op de website van de ploeg blij verrast over zijn prestatie.

'Ik voelde me erg goed, vooral bergop’, begint hij zijn verhaal. ‘Ik heb geprobeerd een aantal keren te versnellen, maar ik geraakte niet weg.’ Hoewel Harper enkele aanvallen kon plaatsen, kostte hem dat op een beslissend moment de aansluiting. ‘Net voor de top kon ik net niet mee, waarna ik het gaatje in de afdaling niet meer kon dichten. Dat is een beetje jammer.’

De prestatie is in ieder geval een opsteker, want zijn presteren in de Tour de la Provence viel hem erg tegen. ‘Het is goed om te zien dat het de goede kant opgaat. De komende dagen gaan nog zwaar genoeg worden, maar ik hoop in de top van het klassement te kunnen blijven.’ (Foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws