Jumbo-Visma pikt Australiër (24) op: 'Uitgeblonken in continentale circuit' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Jumbo-Visma pikt Australiër (24) op: 'Uitgeblonken in continentale circuit'

Jumbo-Visma pikt Australiër (24) op: 'Uitgeblonken in continentale circuit'

Team Jumbo-Visma heeft met Chris Harper een volgende aanwinst gepresenteerd. De 24-jarige Australiër komt over van Team BridgeLane en tekent voor twee seizoenen bij de Nederlandse formatie.

Het grote wielerpubliek kent hem misschien niet, maar Jumbo-Visma presenteert Harper in een persbericht als 'talentvol klimmer en tijdrijder'. Er wordt gepronkt met zijn vierde plaats in de Herald Sun Tour, waar hij tussen de grote jongens eindigde. Dylan van Baarle won die ronde. Bij het Australisch kampioenschap op de weg werd hij tweede.

'Ik heb heel veel zin in het komende seizoen. Ik ben Team Jumbo-Visma erg dankbaar dat ik deze kans in de WorldTour krijg. Het is de perfecte omgeving om me te ontwikkelen als renner. Daarbij hoop ik mijn steentje bij te dragen aan de teamdoelen voor het nieuwe seizoen', zo vertelt Harper over zijn overgang. Sportief directeur Merijn Zeeman verwacht veel van het de jonge Australiër. 'Chris heeft uitgeblonken in het continentale circuit. Wij denken dat er nog meer in zit en geven hem daarom een kans op WorldTour-niveau.' (foto: Sirotti)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws