Pension Hoogerland kan bijna weer open: ‘Het is nog een beetje schoonmaken’ Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Pension Hoogerland kan bijna weer open: ‘Het is nog een beetje schoonmaken’

Pension Hoogerland kan bijna weer open: ‘Het is nog een beetje schoonmaken’

Johnny Hoogerland runt tegenwoordig met zijn gezin een pension in Oostenrijk en vierde woensdag zijn 37ste verjaardag. Het Algemeen Dagblad belde hem op voor een praatje.

Door de coronacrisis ligt bijna alles stil, zo ook het pension van Hoogerland. Er gloort echter hoop aan de horizon. ‘Vanaf 29 mei mogen we hier in Oostenrijk weer open. Dus nog twee weken te gaan. Tot die tijd is het vooral voorbereiden, reclame maken, dat soort dingen. Het pension zelf is klaar, het is eigenlijk vooral nog een beetje schoonmaken', aldus de voormalig Nederlands kampioen.

Het pension mag dan wel weer binnenkort open gaan, er moeten uiteraard ook reserveringen binnen komen. Voor de komende periode zijn boekingen vanuit het buitenland erg onwaarschijnlijk, dus zal het vooral uit Oostenrijk moeten komen. ‘Heel veel Oostenrijkers vieren dit jaar vakantie in eigen land. Dus we krijgen veel aanvragen van mensen uit Oostenrijk op dit moment’, vertelt Hoogerland optimistisch.

Gasten hebben de mogelijkheid om met Hoogerland een rondje door het bergachtige Karinthië te fietsen en voor de Zeeuw is dat zelf ook goed. Hij kwam na zijn afscheid als renner namelijk de nodige kilo’s aan en zag zich genoodzaakt om weer flink wat kilometers af te werken. ‘Ik woog bijna negentig kilo. Dat wilde ik niet, dus ben ik weer gaan fietsen. Nu zit ik weer ongeveer twintig uur per week op de fiets.’ (Foto: Sirotti, 2013)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws