Rechtszaak Van Aert en Sniper Cycling begonnen; zaak duurt minimaal een jaar Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Rechtszaak Van Aert en Sniper Cycling begonnen; zaak duurt minimaal een jaar

Rechtszaak Van Aert en Sniper Cycling begonnen; zaak duurt minimaal een jaar

De rechtszaak rondom de breuk tussen Wout van Aert en Veranda’s Willems-Crelan gaat vandaag van start, meldt Het Nieuwsblad. Het is het begin van een zaak die in de komende twaalf maanden sowieso niet opgelost gaat worden.

Vandaag worden de argumentaties en bewijsstukken uitgewisseld tussen beide partijen, maar daar zijn hoofdrolspelers Van Aert, Nick Nuyens en Chris Compagnie niet bij. Pas over elf maanden kan de rechtszaak zelf beginnen.

Voor Van Aert staat er een jaarsalaris op het spel. Mocht hij de zaak verliezen, zal hij zich alsnog bij Sniper Cycling moeten uitkopen, wat hem een jaarloon kost. Ook kan er nog schadevergoeding worden geëist door Nuyens en co.

Of Van Aert in 2019 voor LottoNL-Jumbo mag rijden is onbekend. Hij heeft sowieso voor 2020 getekend, maar er zijn gesprekken gaande over een vervroegde transfer. Of de rechtszaak daar invloed op heeft, is momenteel niet bekend. (Foto: Instagram Wout van Aert)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws