Ten Dam komt met eigen film over einde loopbaan en starten nieuw avontuur Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Ten Dam komt met eigen film over einde loopbaan en starten nieuw avontuur

Ten Dam komt met eigen film over einde loopbaan en starten nieuw avontuur

Laurens Ten Dam is geen man van stilzitten, dat is wel duidelijk. De Groninger kondigt op zijn Twitter-kanaal aan dat er een film aankomt over zijn transformatie van 'pro-racer naar pro-adventurer', en geeft ook meteen de teaser prijs. Volgens Ten Dam komt de film binnen enkele weken uit via zijn medium Live Slow Ride Fast.

In de teaser is te zien wat de insteek wordt: 'Een film over het vieren van het einde van een carrière door een nieuwe te beginnen.' Eerder gaf Ten Dam al aan wat hij van plan was te gaan doen na zijn loopbaan. 'Het liefst doe ik dingen die ik leuk vind. Roadtrippen in de Verenigde Staten of gravelkoersen organiseren met bier, muziek en barbecues.'

Ten Dam reed in de Ronde van Lombardije zijn laatste kilometers als wielerprof. De Groninger was 16 jaar in het peloton te vinden, en was voor veel liefhebbers een verademing omwille van zijn kwaliteiten en zijn karakter. In de Leiderstrui schreef eerder al een ode aan 'de wielerprof die altijd zichzelf is gebleven.' (foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws