[Update] Hoogerland baalt van communicatie: 'Iedereen is half juni welkom' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

[Update] Hoogerland baalt van communicatie: 'Iedereen is half juni welkom'

[Update] Hoogerland baalt van communicatie: 'Iedereen is half juni welkom'

(29 mei 2020) Hij had er erg naar uitgekeken, de heropening van zijn Pension Hoogerland in Velden am Wörther See in Oostenrijk. Oud-renner Johnny Hoogerland kende vandaag (vrijdag, red.) dus een heugelijke dag. De eerste dag dat hij weer open mocht.

‘Jippie. We zijn weer los! Eerste dag dat wij weer open mogen en gelijk de eerste Nederlandse gast die incheckt bij Pension Hoogerland’, laat de Zeeuwse oud-renner zijn volgers weten. Hoogerland is er klaar voor om gasten de streek Karinthië te laten zien. ‘Er is veel te doen, kom en ontdek en kom herinneringen maken', hashtagt hij zijn boodschap.

Eerder liet de oud-renner van Vacansoleil weten de afgelopen tijd niet stil te hebben gezeten. ‘We hebben veel nieuwe routes gemaakt voor onze fietsgasten. Variërend van 40 tot 100+ kilometer, relatief vlak tot aan mooie cols. Allemaal met fantastische uitzichten. De routes zijn toegankelijk voor racefiets, gravelbike en ebike.’

Update - 5 juni 2020 (09.45 uur): Hoogerland baalt van gebrekkige communicatie

Johnny Hoogerland ging een week geleden weer open met zijn pension in Oostenrijk, maar in De Telegraaf heerst er bij de Nederlander naast vreugde ook teleurstelling. Volgens hem stokt de toeristenstroom nog, omdat er sprake is van gebrekkige communicatie. 'Iedereen is half juni weer welkom in Oostenrijk en ook in ons pension in Velden am Wörthersee. Wij zijn overigens nu al open en hebben zelfs al wat mensen uit Nederland ontvangen. Dus de versoepeling is eigenlijk al eerder ingezet, zo hebben we gemerkt.'

Geen controles bij de grens, dus. Hoogerland hoopt dat de toeristen niet langer kunnen wachten en snel in de auto stappen. 'We hebben wel een buffer, maar elke dag dat je geen gasten hebt, kost het geld. Dus als er halve informatie wordt verspreid, gaan mensen toch twijfelen. Al lopen de boekingen steeds meer binnen de laatste weken', aldus de oud-renner, die de afgelopen maanden aangreep om nieuwe fietsroutes te vinden voor zijn gasten. Hij legde er 12.000 kilometer voor af. 'Ik heb er inmiddels een stuk of 45 voor gasten die er op uit willen met de fiets.' (Foto: Facebook Pension Hoogerland).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws