[Update] Ook Ronde van het Baskenland uitgesteld, rentree Dumoulin ver weg Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

[Update] Ook Ronde van het Baskenland uitgesteld, rentree Dumoulin ver weg

[Update] Ook Ronde van het Baskenland uitgesteld, rentree Dumoulin ver weg

De Ronde van Romandië is de volgende WorldTour-wedstrijd die dit jaar niet verreden kan worden. De organisatie heeft op sociale media laten weten dat de koers, net als veel andere wedstrijden dit voorjaar, dit jaar geen doorgang kan vinden vanwege het coronavirus.

Hoewel de Ronde van Romandië pas op 28 april van start gaat, heeft de wedstrijdorganisatie nu al besloten een kruis te zetten over het evenement. Men laat weten erg teleurgesteld te zijn de beslissing te hebben moeten nemen, maar kijkt alweer uit naar de volgende editie van het evenement in 2021. Een andere datum voor de wedstrijd later op de kalender lijkt daarmee geen optie te zijn.

Update - 16 maart 2020 (18.00 uur): Ook Ronde van het Baskenland uitgesteld

Er gaat ook een streep door de Ronde van het Baskenland, de Spaanse rittenkoers die tussen de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix op het programma stond. Dat maakte de organisatie van de wedstrijd maandagavond bekend. Onder meer Tom Dumoulin, Primoz Roglic, Egan Bernal en Tadej Pogacar waren ingeroosterd voor de wedstrijd. (Foto: Sirotti)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws