Vendrame verlengt contract bij AG2R tot 2023 en gaat voor zege in Giro Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Vendrame verlengt contract bij AG2R tot 2023 en gaat voor zege in Giro

Vendrame verlengt contract bij AG2R tot 2023 en gaat voor zege in Giro

Andréa Vendrame eindigde dinsdag in de vierde etappe van de Giro d'Italia als vierde in de massasprint. Voor een niet pure sprinter was dat een goed resultaat. Vlak na de finish kwam er nog meer goed nieuws rondom de Italiaan, want zijn contract bij AG2R La Mondiale is verlengd tot en met 2023.

Vendrame had nog een tweejarig contract, maar die is nu met een jaar verlengd. Ploegleider Vincent Lavenu roemt de veelzijdigheid en vechtlust van de Italiaan. 'Hij is een goede puncher en goede klimmer. Ondanks de taalbarrière is hij perfect geïntegreerd. Het is normaal dat we het vertrouwen in hem hebben.'

Ook Vendrame is blij dat hij zich snel op zijn gemak voelde bij zijn Franse werkgever, ondanks de andere taal. 'Door deze verlenging kan ik rustig doorwerken aan mijn doelen. Ik heb veel ereplaatsen behaald, maar ga nu voor overwinningen. Vorig jaar eindigde ik al als tweede in een etappe in de Giro. Waarom zou ik dit jaar niet kunnen winnen?', zo laat hij op de site van zijn ploeg weten. (Foto: Sirotti)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws