Wattagemeter van Castroviejo benadrukt indrukwekkende prestatie Dennis Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Wattagemeter van Castroviejo benadrukt indrukwekkende prestatie Dennis

Wattagemeter van Castroviejo benadrukt indrukwekkende prestatie Dennis

Jonathan Castroviejo reed dinsdag de tijdrit van zijn leven, maar werd desondanks 'slechts' zesde bij het WK wielrennen. De Spanjaard van Team Sky geeft bij VeloPro aan dat hij een wattage-record reed.

'Ik brak mijn watt-record in één uur en vijf minuten, dus kon niet meer doen dan ik heb gedaan', zo vertelt Castroviejo over zijn prestatie. De specialist reed dus keihard, maar werd onderweg wel ingehaald door Dennis, die 2.17 minuten sneller was.

Castroviejo, die vorig jaar nog Europees kampioen tijdrijden werd, moest naast Dennis nog vier renners voor zich dulden. 'Misschien was de enigszins gunstige wind niet ideaal voor een lichte fietser zoals ik. Maar ik ben blij met mijn prestatie. Ik reed een goed eerste gedeelte, maar werd mentaal wel even geknakt toen Dennis me inhaalde. Ik kwam voor een medaille en zit er niet ver vanaf.' (foto: team Sky)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws