Woods breekt dijbeen, Craddock en staflid BORA afgevoerd door Corona-vrees Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Woods breekt dijbeen, Craddock en staflid BORA afgevoerd door Corona-vrees

Woods breekt dijbeen, Craddock en staflid BORA afgevoerd door Corona-vrees

Michael Woods heeft zijn dijbeen gebroken bij een val in de vijfde etappe van Parijs-Nice. Zijn EF Education First-ploegmaat Lawson Craddock is na beklag over hoofdpijn volgens de ASO-protocollen naar de finish gebracht met een ambulance, in het kader van het coronavirus. Die vrees bleek echter niet gegrond.

Woods werd meteen na zijn val naar het ziekenhuis in Lyon gebracht, waar een gebroken rechterdijbeen werd vastgesteld. De Canadese klimmer zal donderdagavond in Lyon geopereerd worden, waarna hij wordt overgebracht naar zijn woonplaats Girona. 'We zullen Mike steunen tijdens zijn revalidatie', stelt zijn ploeg in een persbericht.

Ook Lawson Craddock moest de Koers naar de Zon verlaten, met hoofdpijn. Vanwege de zorgen omtrent het coronavirus moest de hardrijder met een ambulance naar het finish werden vervoerd, maar daar werd door de ASO-dokters vastgesteld dat hij geen symptomen van het virus vertoonde. Ook Craddock zal nu naar Girona trekken.

BORA-hansgrohe grijpt in na corona-verschijnselen

Ook bij BORA-hansgrohe werd kordaat ingegrepen toen een staflid op donderdagavond kenmerken van een griepje vertoonde. De dokter van de ploeg lichtte de koersdokter in en de lokale autoriteiten hebben de medewerker getest op het coronavirus. Net als bij Craddock bleek dat ongegrond. Het staflid is voor de zekerheid wel in quarantaine gezet. (foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws