Na Mallorca is Lavreysen ook oppermachtig in Berlijn: Nederlander glansrijk aan de leiding in Champions League Baanwielrennen
Baanwielrennen

Na Mallorca is Lavreysen ook oppermachtig in Berlijn: Nederlander glansrijk aan de leiding in Champions League

Na Mallorca is Lavreysen ook oppermachtig in Berlijn: Nederlander glansrijk aan de leiding in Champions League

Ook in Berlijn stond er geen maat op pistekoning Harrie Lavreysen. Vorige week won de Brabander zowel de Sprint als de Keirin op Mallorca, wat dus goed was voor een 100%-score. Ook op de wielerbaan van Berlijn toonde de 26-jarige spierbundel zich oppermachtig en was zowel de Sprint als de Keirin een kolfje naar zijn inmiddels rijkelijk met overwinningen gevulde hand.

In de Sprint rekende Lavreysen af met de Poolse routinier Mateusz Rudyk. Niet veel later stond er ook in de Keirin geen maat op hem. Matthew Richardson moest in de finale van dat onderdeel het onderspit delven.

Met de triomfen verstevigde Lavreysen de leiding in het klassement van de UCI Track Champions League. In de stand staat Lavreysen bovenaan met 80 punten. Richardson volgt met 58 punten. De Champions League gaat op 4 november verder in het Franse Saint-Quentin-en-Yvelines.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws