Wielrennen op TV 3 december 2021 | Weekend inluiden met heerlijk avondje baanwielrennen! Baanwielrennen
Baanwielrennen

Wielrennen op TV 3 december 2021 | Weekend inluiden met heerlijk avondje baanwielrennen!

Wielrennen op TV 3 december 2021 | Weekend inluiden met heerlijk avondje baanwielrennen!

Waar de ogen van de wielerfans dit weekend met name op het veldrijden gericht zijn, mogen we ons ook verheugen op een avondje baanwielrennen. De UCI Track Champions League is namelijk in volle gang en wordt vrijdagavond vervolgd op Engelse bodem. In de Leiderstrui zocht voor je uit hoe laat je voor de buis moet zitten om het spektakel te kunnen aanschouwen.

TV en tijden UCI Track Champions League Londen

Na de wedstrijden op Mallorca en in Panevézys mogen de baanwielrenners het vrijdagavond laten zien in Londen, waar het tijd is voor de derde ronde van de UCI Track Champions League. Afgetrapt wordt er met Sprint bij de mannen (eerste ronde), gevolgd door de eerste ronde van de Keirin bij de vrouwen. De avond wordt uiteindelijk afgesloten met de finales van bovengenoemde onderdelen.

Zorg dat je om 19.30 uur voor de TV zit, want dan wordt de live-uitzending geopend. Eurosport brengt beelden via Eurosport 1 en de (betaalde) Eurosport Player, maar ook RTL 7 en Videoland zijn erbij. Het hele programma zit er rond 23.15 uur op, waarna je je kan verheugen op zaterdag, wanneer in Londen de tweede wedstrijddag op het programma staat.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws