Durbridge heeft het gemunt op plek Dennis: 'Ga me daar vol op focussen' Olympische Spelen 2020
Olympische Spelen 2020

Durbridge heeft het gemunt op plek Dennis: 'Ga me daar vol op focussen'

Durbridge heeft het gemunt op plek Dennis: 'Ga me daar vol op focussen'

De Australiër Luke Durbridge hoopt tijdens de Olympische Spelen van dit jaar in de tijdrit uit te mogen komen voor zijn land. Er is echter één enorm obstakel voor de 29-jarige man uit Greenmount: Rohan Dennis.

‘Ik zou heel graag naar de Spelen gaan’, zegt Durbridge tegen Cyclingnews. Eén probleempje: er is maar één plek per land in de tijdrit en die gaat normaliter naar tijdritbeest Dennis. Durbridge versloeg de renner van INEOS de afgelopen twee jaar op het nationaal kampioenschap, maar kon op het laatste WK geen potten breken.

Durbridge begrijpt dat het lastig wordt en dat hij zijn uiterste best zal moeten doen om Dennis’ ticket naar Japan te veroveren. ‘Rohan steekt zijn hand flink in de lucht voor de tijdrit en na wat hij deed in de Giro waarschijnlijk ook voor de wegkoers. Maar het is en blijft één van mijn grote doelen dit jaar en ik ga me daar vol op focussen.’

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws