Benelux Tour voert naamswijziging door: voortaan door het leven als Renewi Tour Videos
Videos

Benelux Tour voert naamswijziging door: voortaan door het leven als Renewi Tour

Benelux Tour voert naamswijziging door: voortaan door het leven als Renewi Tour

De Benelux Tour, de enige meerdaagse WorldTour-wedstrijd in de Lage Landen, heeft een naamswijziging ondergaan. De koers zal vanaf dit jaar bestempeld worden als de Renewi Tour, laat de organisatie weten op Twitter.

'De enige UCI WorldTour-rittenkoers in de Benelux heet voortaan Renewi Tour. De vijfdaagse wielerwedstrijd wordt onder impuls van de nieuwe titelpartner Renewi een voorbeeldevenement op het vlak van duurzaamheid', klinkt het.

Afgelopen jaar ging de Benelux Tour niet door, maar op 23 augustus van dit jaar zal de wedstrijd wel weer beginnen. Dit doen de renners in Blankenberge aan de Vlaamse kust, waarna er op dag twee een tijdrit in het Nederlandse Sluis verreden wordt.

Op dag drie staat er een aankomst in Geraardsbergen op de rol, om op de voorlaatste dag naar Peer te trekken. Op de slotdag wordt er vervolgens een rit van Riemst naar Bilzen gereden in de Renewi Tour.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws