🎥 Nerveuze Milaan-Sanremo met veel valpartijen: outsider Bennett dendert over straatmeubilair Wielrennen
Wielrennen

🎥 Nerveuze Milaan-Sanremo met veel valpartijen: outsider Bennett dendert over straatmeubilair

🎥 Nerveuze Milaan-Sanremo met veel valpartijen: outsider Bennett dendert over straatmeubilair

Milaan-Sanremo is altijd een nerveuze koers en dat was in 2023 niet anders. Meerdere schaduwfavorieten gingen gedurende de koers tegen de grond.

De eerste die op het asfalt lag, was Julian Alaphilippe. De kopman van Soudal-Quick Step leek geen grote schade te hebben opgelopen en kon snel weer verder. Met zijn daalkwaliteiten sloot hij nog tijdens de afdaling weer aan in het peloton.

Meer erg was er voor Maciej Bodnar van TotalEnergies, ploeggenoot van Peter Sagan. De Pool leek te maken te hebben gehad met een achterband die plofte of in ieder geval afliep. Bodnar lag flink open en gaf er al snel de brui aan.

Eerder op de dag was op topfavoriet Tadej Pogacar al gevallen, al was dat in de neutralisatie en naar verluidt niet al te hard. In de slotfase was het opnieuw raak: ditmaal ging Sam Bennett tegen de vlakte. Even later viel ook Jan Tratnik, namens Jumbo-Visma.

Video's: Bennett hard tegen de vlakte, Alaphilippe en Bodnar vallen in afdaling Passo del Turchino

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws