EF Education verandert voor vijfde (!) jaar op rij z'n naam met nieuwe sponsor EasyPost Wielrennen
Wielrennen

EF Education verandert voor vijfde (!) jaar op rij z'n naam met nieuwe sponsor EasyPost

EF Education verandert voor vijfde (!) jaar op rij z'n naam met nieuwe sponsor EasyPost

Goed nieuws voor Jonathan Vaughters en de zijnen: de Amerikaanse ploeg EF Education heeft met EasyPost een nieuwe co-sponsor weten te strikken voor de komende tijd en zal in 2022 EF Education-EasyPost heten. Het is het vijfde seizoen op rij dat de ploeg onder een andere naam rijdt.

Vaughters is in zijn nopjes met de samenwerking. 'Vanuit sportief perspectief is het geweldig om EasyPost als sponsor erbij te krijgen. EasyPost is gebouwd op innovatie en effectiviteit, precies hoe wij ons team ook runnen. We zoeken altijd naar mogelijkheden om op welke manier dan ook te verbeteren.'

NIPPO, in 2021 co-sponsor van de ploeg, blijft partner van het team en wordt naamgever van de opleidingsploeg van de Amerikaanse formatie. Naast EF Education-EasyPost en EF Education-NIPPO droeg het team de afgelopen jaren al eens de naam van EF Pro Cycling, EF Education First en Team EF Education First-Drapac/Cannondale. Van 2015 tot en met 2017 was Cannondale de hoofdsponsor.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws