馃帴 Er zijn er weinig zoals Juan Pedro L贸pez: Spanjaard voetbalt op podium en helpt rivaal Storer uit de brand Wielrennen
Wielrennen

馃帴 Er zijn er weinig zoals Juan Pedro L贸pez: Spanjaard voetbalt op podium en helpt rivaal Storer uit de brand

馃帴 Er zijn er weinig zoals Juan Pedro L贸pez: Spanjaard voetbalt op podium en helpt rivaal Storer uit de brand

Juan Pedro L贸pez is er eentje van de goede soort. De 26-jarige Spanjaard van Lidl-Trek won vrijdag de Tour of the Alps, maar het is al wel even bekend dat hij naast zijn fysiek ook qua persoonlijkheid indruk maakt in het peloton. De slotdag van de Italiaanse rittenkoers was daar een nieuw bewijs van.

L贸pez verdedigde met verve zijn groene trui, een leiderstrui die opviel tijdens de vijfde etappe. En dus werd door de camera vastgelegd hoe L贸pez achterom keek naar Michael Storer van Tudor Pro Cycling, vroeg of hij wat wilde drinken en vervolgens een drinkfles aanpakte. Prachtig!

Lees verder onder de video!

L贸pez maakt geen geheim van support voor Real Betis

Toen de eindzege binnen was, moest L贸pez na de podiumceremonie nog even richting perszaal. Daar stond de laatste persconferentie gepland. De klimmer kwam binnen, maar ging niet meteen zitten. Hij pakte een bal, hield de bal een tijdje hoog en riep daarna 'Betis' door de zaal.

Een verwijzing naar zijn favoriete voetbalclub uit Spanje, Real Betis. 'De groene trui is extra speciaal, omdat het de kleur is van mijn favoriete voetbalploeg', zei hij niet voor niets in een persbericht van Lidl-Trek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws