Ex-voetballer Eden Hazard op bezoek bij Intermarché-Circus-Wanty: 'Welkom bij onze familie' Wielrennen
Wielrennen

Ex-voetballer Eden Hazard op bezoek bij Intermarché-Circus-Wanty: 'Welkom bij onze familie'

Ex-voetballer Eden Hazard op bezoek bij Intermarché-Circus-Wanty: 'Welkom bij onze familie'

Intermarché-Circus-Wanty heeft Eden Hazard mogen ontvangen. De voormalig Rode Duivel is onlangs gestopt met voetballen en lijkt zijn conditie voortaan op de racefiets te willen onderhouden. Daarvoor is hij aangeschoven bij de sponsoren van Intermarché-Circus-Wanty. Die ploeg is zeer tevreden met de komst van Hazard en verwelkomt hem zelfs 'bij de familie'.

Hazard heeft een turbulente voetbalcarrière achter de rug. De Belg brak als jong talent door bij het Franse LOSC Lille, maar werd bij het grote publiek pas echt bekend na zijn overstap naar Chelsea. In Groot-Brittannië verleidde hij het publiek met schitterende dribbels en soms zelfs even mooie doelpunten.

Na een aantal grote successen in Engeland, maakte hij de overstap naar Real Madrid. Daar kwam de Belg minder goed uit de verf. Al vrij snel werd duidelijk dat Hazard vooral een rol op de bank toebedeeld zou krijgen in Spanje. Na enkele lastige jaren, heeft hij een punt achter zijn voetbalcarrière gezet. Om toch zijn conditie te onderhouden, lijkt hij nu vooral te gaan fietsen. Intermarché-Circus-Wanty stelt dat Hazard 'verleid is met de fietsen' en wenst hem veel succes met hun nieuwe avonturen. Wat die avonturen precies gaan zijn, is onbekend.

'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws