Fuglsang voert Israel-Premier Tech aan bij zijn debuut in UAE Tour Wielrennen
Wielrennen

Fuglsang voert Israel-Premier Tech aan bij zijn debuut in UAE Tour

Fuglsang voert Israel-Premier Tech aan bij zijn debuut in UAE Tour

Jakob Fuglsang zal zijn jaar aanvatten in de UAE Tour. De Deen van Israel-Premier Tech wordt door zijn ploeg naar voren geschoven als kopman voor de rittenkoers in het Midden-Oosten.

'Dit zal de eerste keer worden dat ik de UAE Tour doe en ik kijk er erg naar uit om mijn jaar hier aan te vatten', stelt Fuglsang in het perscommuniqué dat de ploeg uit Israël uitbrengt. 'Ik heb een goede winter achter de rug en voel me gemotiveerd om te beginnen aan mijn eerste wedstrijden. De bergritten zullen bepalend zijn, waarvoor ik wel benieuwd ben hoe ik het ervan af ga brengen', doelt hij op de etappes naar Jebel Jais en Jebel Hafeet.

Ploegleider Dror Pekatch vult aan. 'We zijn altijd blij wanneer we naar de UAE Tour mogen en ook nu is het weer een belangrijke wedstrijd voor onze jongens. We starten met een goede ploeg voor het klassement en etappezeges en hebben speciale ploegentijdrittrainingen gedaan in Alicante om dit onder de knie te krijgen. Het team zal rijden ter ondersteuning van Jakob, met wie we voor een resultaat willen gaan.' Ben Hermans is ook van de partij, terwijl Itamar Einhorn de sprinter van dienst is.

Selectie Israel-Premier Tech UAE Tour 2023

Jakob Fuglsang
Itamar Einhorn
Derek Gee
Ben Hermans
Matthew Riccitello
Mads Würtz Schmidt
Taj Jones

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws