Meet Qhubeka NextHash: Ploeg verandert nu alweer (en per direct) van naam Wielrennen
Wielrennen

Meet Qhubeka NextHash: Ploeg verandert nu alweer (en per direct) van naam

Meet Qhubeka NextHash: Ploeg verandert nu alweer (en per direct) van naam

Qhubeka ASSOS is niet meer. De Zuid-Afrikaanse ploeg maakt donderdag melding van een nieuwe co-sponsor, die per direct in de naam zal worden opgenomen. Tijdens de Tour de France zal het team al Team Qhubeka NextHash heten.

ASSOS verbond zich voor dit seizoen voor drie jaar aan de ploeg, maar moet nu dus alweer plaatsmaken op het tenue. NextHash tekent voor vijf jaar, het is een bedrijf dat in de financiële wereld actief is. Het doel van NextHash is om 'de digitale, crypto- en financiële wereld voor iedereen toegankelijk te maken'. Het sluit volgens de ploeg perfect aan bij de ambities van Qhubeka, dat zich natuurlijk al jaren inzet voor mensen in nood.

Ploegbaas Douglas Ryder is blij met de komst van NextHash. 'De hele sportindustrie verplaatst naar een digitale wereld en deze overeenkomst zal ons helpen om te innoveren en ontwikkelen op het gebied van engagement met onze fans.' Ook bij NextHash is men tevreden, in de persoon van CEO Ana Bencic. 'We hebben als team een sociale verantwoordelijkheid die perfect samen gaat.'

Heb jij de app van In de Leiderstrui al!? Download 'm nu via Android of IOS en blijf nog beter en sneller op de hoogte van de laatste wielernieuwtjes, interviews, opinie en achtergronden!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws