Michael Rasmussen vergelijkt Wout van Aert met 'kind dat op school niet stil kan zitten' Wielrennen
Wielrennen

Michael Rasmussen vergelijkt Wout van Aert met 'kind dat op school niet stil kan zitten'

Michael Rasmussen vergelijkt Wout van Aert met 'kind dat op school niet stil kan zitten'

Wout van Aert is elke dag van voren te zien in de Tour de France en dat levert online wisselende reacties op, zowel in België als daarbuiten. Michael Rasmussen vergeleek de renner van Jumbo-Visma na de tiende rit met 'een kind dat niet stil kan zitten' op Twitter.

'Wout zijn dag op de fiets: aanvallen, gelost worden, terug naar het peloton, weer aanvallen en vervolgens teruggepakt worden', stelt Rasmussen, die dagelijks een analyse geeft, op zijn sociale kanalen. 'Het is net een kind dat op school niet stil kan zitten', vergelijkt de ex-renner van Rabobank.

Van Aert verklaart druistige rit: 'Ik ging er volledig over'

Van Aert zelf gaf overigens na afloop van de rit aan waarom deze zo verliep voor hem. 'Ik probeerde toch een paar keer aan te vallen, maar toen ging ik er volledig over en werd ik gelost. Het was net een grote explosie', verklaarde de Belg.

Ook de gezamenlijke aanval met Mathieu van der Poel was niet met opzet, gaf Van Aert mee. 'Achter ons bleek een gat te vallen en we gingen hard naar beneden, maar op die klim die daarop volgde wist ik dat we niet konden oversteken. Voor mij was het een mooie kans om op die manier nog wat voor de ploeg betekenen boven.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws