Nizzolo moet Brugge-De Panne laten schieten door breuk in linkerpols Wielrennen
Wielrennen

Nizzolo moet Brugge-De Panne laten schieten door breuk in linkerpols

Nizzolo moet Brugge-De Panne laten schieten door breuk in linkerpols

Giacomo Nizzolo kan woensdag niet van start gaan in de Minerva Classic Brugge-De Panne. De Italiaanse coureur liep bij een val in Milaan-Sanremo een breuk op in zijn linkerpols. Het is nog niet bekend hoe lang hij hiermee niet kan koersen.

Nizzolo kwam in La Primavera ten val in de afdaling van de Poggio, maar finishte de wedstrijd desondanks als achttiende. Na enkele onderzoeken wees een MRI-scan uit dat de coureur bij deze val een breuk in zijn linkerpols had opgelopen. Hij brak een van zijn handwortelbeentjes, zo laat Israel-Premier Tech weten via sociale media.

Door de breuk kan Nizzolo niet van start gaan in Minerva Classic Brugge-De Panne, maar het is nog onbekend welke gevolgen de blessure heeft voor de rest van zijn klassiekerseizoen. De ploeg meldt de situatie goed in de gaten te houden en zal ongetwijfeld met meer updates komen rond zijn herstel.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws