Ook 2023 start met valpartijen: Vergaerde breekt sleutelbeen in Bessèges, Dunbar stapt af in Valencia Wielrennen
Wielrennen

Ook 2023 start met valpartijen: Vergaerde breekt sleutelbeen in Bessèges, Dunbar stapt af in Valencia

Ook 2023 start met valpartijen: Vergaerde breekt sleutelbeen in Bessèges, Dunbar stapt af in Valencia

We zijn nog niet eens een maand onderweg in koersjaar 2023, maar de lijst met blessuregevallen stijgt alweer gestaag. Na diverse slachtoffers van valpartijen in Australië, Argentinië en Mallorca is het deze week ook raak in Bessèges en Valencia.

Woensdag werden de eerste etappes verreden van de Ster van Bessèges en de Ronde van Valencia. In Valencia haalde iedereen de finish, al startte de zieke Mikkel Bjerg van UAE Team Emirates niet. Er werd onderweg ook gevallen en daar is Eddie Dunbar het belangrijkste slachtoffer van. De Ier van Team Jayco-AlUla heeft een stijve hand, die tevens veel pijn doet. Daarom stapt hij niet meer op in de tweede etappe.

In Bessèges ging het mis voor Otto Vergaerde. De Belg van Trek-Segafredo lag erbij en brak daarbij zijn sleutelbeen. Hij is van Frankrijk naar België gereisd en zal daar een operatie moeten ondergaan om de schade te herstellen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws