Ouders Melissa Hoskins komen met statement: 'Woorden kunnen ons verdriet niet beschrijven' Wielrennen
Wielrennen

Ouders Melissa Hoskins komen met statement: 'Woorden kunnen ons verdriet niet beschrijven'

Ouders Melissa Hoskins komen met statement: 'Woorden kunnen ons verdriet niet beschrijven'

Twee dagen na het overlijden van hun dochter hebben de ouders van Melissa Hoskins via de Australische wielerbond een reactie gegeven. Hoskins werd nabij haar eigen huis doodgereden, waarvoor haar man en ex-renner Rohan Dennis is aangehouden.

'Woorden kunnen ons verdriet en de tragische omstandigheden van Melissa's overlijden niet beschrijven', laten Peter, Amanda en Jess weten in een door Peter geschreven officieel statement via de website van de AusCycling, de Australische wielerbond. 'Onze families zijn er kapot van en hebben nog steeds moeite om te verwerken wat er is gebeurd.'

Peter en Amanda Hoskins: 'Kinderen moeten opgroeien met wetenschap wie ze was'

'Niet alleen hebben we een dochter en zus verloren, haar kinderen zijn ook hun moeder kwijtgeraakt, een vrijgevochten geest, een gever met een groot hart, geduld en levenslust', aldus de ouders van Hoskins. 'Ze was de rots van hun leven en van ons, dus we moeten haar nagedachtenis eren. Zo kunnen ze opgroeien in de wetenschap wie ze was, waar ze voor stond en wat ze gaf aan iedereen.'

'De stroom van verdriet en steun heeft ons overweldigd. In haar korte leven heeft Melissa zoveel positieve invloed gehad in en over de hele wereld. 'De begrafenis zal plaatsvinden in Perth, haar geboorteplaats, met een herdenkingsdienst in Adelaide na de Tour Down Under.' Verder wil de familie iedereen vragen om het respecteren van de privacy van de kinderen van Hoskins en de rest van de directe betrokkenen.

Dennis is op borgtocht vrij, maar moet in maart voor de rechter verschijnen voor zijn mogelijke betrokkenheid bij het ongeval met dodelijke afloop. Na een ruzie zou Hoskins op de motorkap zijn gesprongen om de auto van haar man tegen te houden, waarna ze een tijd werd meegesleurd en uiteindelijk op de grond viel. Enkele uren later overleed ze aan de gevolgen van haar verwondingen in een ziekenhuis in Adelaide.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws