Prijsvraag Amstel Gold Race 2021: Maak kans op een bidon! Wielrennen
Wielrennen

Prijsvraag Amstel Gold Race 2021: Maak kans op een bidon!

Prijsvraag Amstel Gold Race 2021: Maak kans op een bidon!

Op zondag 18 april wordt de Amstel Gold Race verreden. In de Leiderstrui organiseert speciaal voor alle lezers een prijsvraag over deze klassieker. Voor alle wielrenners is het handig om tijdens het wielrennen te drinken. Deze keer ontvangt de prijswinnaar dan ook een bidon voor op de racefiets (zie foto)!

Prijsvraag

Onze prijsvraag gaat over de Amstel Gold Race van de elite mannen:

Wat is het tijdsverschil tussen de winnaar en de nummer twee van de Amstel Gold Race (in seconden)?

Deadline voor deelname: zondag 18 april 2021, 12.00 uur.

Hoe doe ik mee?

Het enige wat je voor deelname hoeft te doen, is jouw antwoord in een reactie onderaan deze pagina achter te laten. Hiervoor heb je een account op In de Leiderstrui nodig. Heb je deze nog niet? Geen probleem, want je kunt gratis en snel een profiel aanmaken aan de rechterbovenkant van deze website. Vervolgens reageer je op dit artikel. Let op: Alleen de reacties op dit artikel tellen!

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

De persoon die het tijdsverschil juist heeft geraden, wint de prijsvraag. Bij een gelijke stand zal In de Leiderstrui loten tussen de winnaars voor de bidon.

Vervolgens nemen wij contact op met de winnaar via het mailadres van jouw In de Leiderstrui-account. Je kunt dan jouw adresgegevens doorgeven voor versturing van de bidon!


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws