Prijsvraag Gent-Wevelgem 2021: Maak kans op een wielrenbril! Wielrennen
Wielrennen

Prijsvraag Gent-Wevelgem 2021: Maak kans op een wielrenbril!

Prijsvraag Gent-Wevelgem 2021: Maak kans op een wielrenbril!

Op zondag 28 maart wordt Gent-Wevelgem verreden. In de Leiderstrui organiseert speciaal voor alle lezers een prijsvraag. Tijdens de vorige prijsvraag over Milaan-Sanremo voorspelde niemand dat Jasper Stuyven zou winnen. Vandaar is de prijs van vorige week aan niemand uitgereikt, maar nu is de herkansing! Deze keer ontvangt de winnaar dan ook opnieuw een zwarte wielrenbril (zie foto)!

Prijsvraag

Onze prijsvraag gaat over Gent-Wevelgem van de elite mannen:

Wat is het tijdsverschil tussen de winnaar en de nummer twee van Gent-Wevelgem 2021 (in seconden)?

Deadline voor deelname: zondag 28 maart 2021, 09.00 uur.

Hoe doe ik mee?

Het enige wat je voor deelname hoeft te doen, is jouw antwoord in een reactie onderaan deze pagina achter te laten. Hiervoor heb je een account op In de Leiderstrui nodig. Heb je deze nog niet? Geen probleem, want je kunt gratis en snel een profiel aanmaken aan de rechterbovenkant van deze website. Vervolgens reageer je op dit artikel. Let op: Alleen de reacties op dit artikel tellen!

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

De persoon die het verschil juist geraden heeft, wint de prijsvraag. Bij een gelijke stand zal In de Leiderstrui loten tussen de winnaars voor de wielrenbril.

Vervolgens nemen wij contact op met de winnaar via het mailadres van jouw In de Leiderstrui-account. Je kunt dan jouw adresgegevens doorgeven voor versturing van de bril!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws