Richardson dolblij na succesvolle strijd tegen Lavreysen: 'Dit is heel belangrijk voor me' Wielrennen
Wielrennen

Richardson dolblij na succesvolle strijd tegen Lavreysen: 'Dit is heel belangrijk voor me'

Richardson dolblij na succesvolle strijd tegen Lavreysen: 'Dit is heel belangrijk voor me'

Matthew Richardson mocht zichzelf zaterdagavond na een ontzettende thriller de winnaar van de UCI Track Champions League noemen. De Australiër wist Harrie Lavreysen in een ultiem duel te verslaan en won zo het klassement van de sprinters.

'Het voelt onwerkelijk om de UCI Track Champions League te winnen', vertelde de Aussie na afloop. 'Ik wist dat het close ging worden tussen Harrie en mij, maar uiteindelijk kon het bijna niet dichter bij mekaar zitten dan het nu heeft gedaan.' Richardson won uiteindelijk met twee punten voorsprong het klassement.

'De hele serie is intens geweest, over deze vier weekenden', blikte Richardson alvast kort terug. 'Het is wel een opluchting dat de benen nu omhoog kunnen. Deze overwinning is heel belangrijk voor me en het betekent ontzettend veel. Ik hoop dat het mooie publiek in Londen er net zoveel van genoten heeft als ikzelf.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws