Rohan Dennis reageert op Giro-critici: 'Voor iedereen die ons soft noemt...' Wielrennen
Wielrennen

Rohan Dennis reageert op Giro-critici: 'Voor iedereen die ons soft noemt...'

Rohan Dennis reageert op Giro-critici: 'Voor iedereen die ons soft noemt...'

De Giro d'Italia 2023 zal de boeken ingaan als een koers die getekend is door de weersomstandigheden. De dertiende rit richting Crans Montana werd voor meer dan de helft geneutraliseerd, waar ook kritiek op kwam.

De Sint Bernardpas werd geheel geschrapt uit de route, maakte de RCS vrijdag bekend. Enkele renners, zoals Gianni Moscon, waren het niet direct eens met die beslissing. 'Niemand heeft ons gedwongen om profrenner te worden', was de Italiaan van mening.

Rohan Dennis neemt na dit seizoen afscheid als wielerprof, maar werkt met de Giro nog één laatste grote ronde af namens Jumbo-Visma. Hij was het wél eens met de beslissing om de etappe in te korten, liet hij weten via social media.

'Voor alle fans, inclusief de Giro d'Italia (RCS) die ons soft noemen', deelde de Aussie een filmpje van de weersomstandigheden in Italië. 'Jullie entertainment is niet zo belangrijk als dat jullie denken.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws