Team Jayco AlUla gaat met Stybar, hardrijders en jonkies voor goud in Openingsweekend Wielrennen
Wielrennen

Team Jayco AlUla gaat met Stybar, hardrijders en jonkies voor goud in Openingsweekend

Team Jayco AlUla gaat met Stybar, hardrijders en jonkies voor goud in Openingsweekend

Team Jayco AlUla heeft hun ploeg voor de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne bekendgemaakt. De Australische formatie wil scoren met een mix van ervaring en jong talent. Centraal staat Zdenek Stybar, die de Omloop in 2019 op zijn naam wist te schrijven en nieuw is bij het team.

Naast Stybar ziet Team Jayco AlUla zichzelf scoren met Lukas Pöstlberger, Christopher Juul-Jensen en Luke Durbridge. De drie ferme hardrijders krijgen samen met Stybar de vrijheid om aanvallend te koersen. De ploeg is verder aangevuld met de jonkies Alexandre Balmer, Felix Engelhardt en Kell O'Brien. Er worden geen wissels toegepast tussen de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne.

Durbridge: 'We hebben een ervaren ploeg'

Durbridge kijkt uit naar de start van het voorjaar. 'Het Openingsweekend luidt de Belgische wedstrijden in en dat blijft toch altijd een spannende periode. Mijn favoriete koersen staan voor de deur. Dit jaar hebben we een ervaren ploeg, mede door de komst van Stybar en Pöstlberger. Zij versterken zeker onze klassieke kern. Komend weekend wordt een mooie kans om beter samen te werken en ons te richten op de komende klassiekers. We willen agressief koersen en vooraan rijden. Ik heb er zin in.'

Ploegleider Tristan Hoffman beaamt de stelling dat Team Jayco AlUla sterker is geworden. 'We hebben met Stybar, Durbridge, Pöstlberger en Juul-Jensen ervaren renners in huis. Daarnaast staan drie jonge renners die met veel ambitie naar België afreizen. Ik denk dat onze mix in staat is om goed te presteren.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws